A BASKET CLINIC vállakozást hosszú idő óta ismerik a kosárlabdázás iránt érdeklődők - mondhatni - világszerte.

Szervezetünk Magyar Kupa döntőt, Campeket külföldi kosarasoknak, de házigazdái voltunk hazai Streetball eseményeknek.Tartottunk továbbképzéseket, sőt működtettünk utánpótlás és felnőtt csapatokat is. Sokan úgy ismernek bennünket, mint játékos menedzsereket...

Régi fejezetek ezek a korábbiakból.

Friss honlapunkkal hiányt szeretnénk pótolni, hiszen olyan kosárlabda témákat választottunk,amely sokakat érdekelt az elmúlt évtizedben, s bízunk benne, ezután is igy lesz ez.

Ezért üdvözlünk minden edzőt, játékost, szurkolót látogatóink között. A kapcsolódó Facebook oldalon közvetlen kapcsolatba is kerülhetnek egymással a kosarasok, hogy minél könnyebben találhassák meg egymást a sportágunk elhivatott követői, de ezeken a felületeken igyekszünk friss információkkal, hírekkel, blogokkal aktuális témákban újdonságokkal szolgálni.

Kapcsolódj hozzánk, dobj be témát, jelezd, ha ötleted, kérdésed van, amit szeretnél megosztani másokkal. Aztán meglátjuk.

 

photo

Nagy Ágoston (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

g

 

My science

 

 

my coaching 

 

My sons play basketball:

Nagy Botond Agoston 

Nagy Benedek Agost 

 

Basketclinic
 
Több, mint játék! Olyanok csatlakozását várjuk, akik játszanak vagy edzősködnek egy klubban.